Det roligaste jag hört

Läste i .SE idag att Bert Karlsson ska få ett eget program på tv4 tror jag det var, där han ska hjälpa skolbarn att äta bättre. vad ska han lära dem att äta då? Semlor eller? Som om Bert har goda matvanor och lever sunt. Det räcker inte att vara med i "Du är vad du äter" två gånger för att kunna lära barn äta bra. Han kommer ju aldrig lyckas föra en Jamie Oliver.

Förrsten  har jag fått min nya dator, den e väldigt gullig, men liten så tangentbordet känns lite knas, så om jag srkiver fle är det för att jag inte hittar tangenterna. men det är en grym dator

har vi en svensk hederskultur?

Jag håller på och arbetar framen ledare i mitt huvud kring hedersrelaterade brott och våldtäkter. Skrev en ledare i Linköpings tidning i höstas om våldtäktsoffrenas skuld i brottet. Funderade då inte så mycket på hur man bemöter flickorna olika beroende på om de är "fina flickor" eller "slampor". Har börjat fundera på det och tänkte jag skulle få till något bra. Resultatet postar jag här när LL publicerat min ledare.

Jag vill ha min dator

Har  köpt en häftig liten dator från HP, den är 12,1" stor och man kan vrida runt skärmen för att kunna läsa på den som en bok, det är dessutom pekskärm, men den har inte skickats från HP:s lager än och jag VILL ha den NU!!!

ser ni Bert, så spring

saxat ur SJ:s tidning Kupé: "...för en man är det också trevligt då tjejernabörjar bära kortkort." Bert Karlsson på frågan om han har vårkänslor. Kanske inte helt ordangrant citerat, men andemeningen är rätt. Det är som jag alltid sagt: Bert är en äcklig mansgris som borde hålla sig till sin fru sen 41 år tillbaka och inte glutta påunga tjejer som bär kort kjol. Iuhh!!

Namn, vad är det?

Min första tanke som jag ska posta här är lite kritik mot just blogg.se. När jag skapade bloggen för en minut sedan skulle jag bekräfta, ni vet så där man gör så man vet att det inte är en dator som skapar bloggen utan en människa. Då fick jag en rad namn och ksulle säga vilket som var ett pojknamn. Visst, tänkte jag det kan jag nog välja ut, men vem bestämmer egentligen om ett namn är ett flicknamn eller ett pojknamn. Om en flicka vill heta Alvin, borde hon inte få göra det då?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0